Yorum: Jennifer L. Armentrout - Köken (Lux #4)

1/15/2014 04:17:00 ÖS

               Köken
                    Origin




Lux serisinin 4. kitabı ile karşınızdayım .




Spoiler içerir !




Katy SD’nin elindedir. Daemon çıldırmıştır.
Katy acı çekmektedir. Daemon kendine ve çevresine zarar vermektedir.
Katy’nin Daemon’a , Daemon’ ında Katy’e ihtiyacı vardır.

Sevdiklerimizin ve sevmediklerimiz öldüğü , beklenmedik yerlerden gelen yardımlar…

Blake’in ihanetiyle SD ‘nin eline geçen Katy SD tarafından denek olarak kullanılmaktadır.

Oniks ile çevrili bir odada duran Daemon Katy’i kurtarmak için her şeyi yapmaya razıdır ama önce bu yerden kurtulması gerekmektedir.

SD , Katy’i bir tehdit olarak görmektedir. Katy’i mutasyona uğratanın Daemon olduğunu  bilmektedirler.
Daemon’nın hiç beklemediği kişiden gelen yardım ile Katy’e daha doğrusu SD’ye gider. SD hayallerine yani Luxen topluluğunun en güçlüsü Daemon’a kavuşmuştur.
Köken , Luxen ve melezler çok üstün olan bu varlıklar Lux ile melezin çocuğudur. Her bakımdan güçlüdür. SD içerisinde binlerce vardır ve SD dışarıya çıkmalarını asla izin vermiyordur. Ama kaçanlar vardır bunlardan biri de Luc. Artık Luc’un gerçeğini de öğrenmiş olduk böylelikle.
Luc’un adamlarından olan Archer (Yeni favorim) Katy ve Daemon’a yardım ederek onların kaçmasına izin verir ama işler çığırından çıkmıştır. Saklanmaları gerekiyordur. Ama her yerde eli olan SD onları bulmakta zorlanmayacaktır.

Lux serisinin açık ara en iyi kitabı olduğunu düşünüyorum . Katy ve Daemon’nın ayrı olduğu yerler biraz sıkıcı olsa da Daemon’da SD’ye gidince kitap istediğim tadı vermeye başladı. Daemon ve Katy’i tekrar bir arada görmek çok güzeldi. Daemon yine öküzdü .
Katy ve Daemon ‘la ilgili hiç beklemediğiniz gelişmeler olacak.
Bazı yerlerde kahkahalarla güldüm . Örneğin ; Daemon’nın Dee’yi kıskanması , Dee’nin Archer’ın düşünceleri okuduğunu öğrenmesi , Nancy’nin Daemon ve Katy’e  kökenin nasıl olduğu anlatması J


Kitabın kapağını 2013 yılının en kötü kapağı seçmiştim . Zaten kapaklara model koymalarını hiç sevmiyorum . Obsidiyen , Oniks ve Opal’in kapaklarındaki Daemon’a uzaktan yakından benzemiyordu.


Lux serisinin 5. ve son kitabı  Oppositon 5 Ağustos 2014’de çıkıyor. Türkçe’ye çevrilmesinide düşünürsek daha çok beklememiz gerekiyor. Bu bekleyiş Köken’in sonunu düşündükçe daha ızdıraplı bir hal alıyor.
Eğer Jennifer ve Daemon Black hayranıysanız kendinize daha fazla acı çektirmeyin ve hemen okuyun .

 Satın almak için : Kitap Sihirbazı


Bir gün Daemon gibi uzaylılarla tanışmak dileğiyle...

Benzer Yazılar

0 yorum

Teşekkürler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe