GKK Blog Tur - Aşkın Gölgesi - Gülşah Elikbank || Kitap Yorumu

5/01/2014 01:22:00 ÖS



Kitabın Adı : Aşkın Gölgesi
Yazarın Adı : Gülşah Elikbank
Yayınevi : Yabancı
Sayfa Sayısı : 337
Tür: Romantik,Dram
Kitap Kokusu Puanı: 4,5/5
Satın Almak İçin: Kitap Sihirbazı







Merhabalar,7. Gezgin Kitap Kardeşliği Blog Turları’nda soluk soluğa okuyacağınız Aşkın Gölgesi kitabını inceledik. Gülşah Elikbank’ın kaleme aldığı ve severek okuduğum Aşkın Gölgesi önerdiğim kitaplar arasına girdi.




Ece annesine ait olduğunu düşündüğü bir kitap bulur. Bu kitabı bulmasıyla annesinin geçmişine doğru bir yolculuğa çıkar. Aysız Geceler adındaki bu kitap Ece’nin aslında annesini hiç tanımadığını anlamasına yol açar.
1988 yılının Eskişehir’inde Zeynep ve arkadaşı Canan  başlarına geleceklerinden habersiz bir şekilde yaşıyorlardır. Zeynep’e uzun süre ilgi gösteren Ahmet , Zeynep’inde göstermesi için elinden geleni yapıyordur.


İlk başlarda bu karşılıksız aşk daha sonra Zeynep’in duygularının farkına varmasıyla büyük bir aşka dönüşür.
Her zaman ki gibi büyük aşkların mutlu bir geleceğe ya da sona kavuşması çok zordur. 

"Bu bir aşk hikâyesi. Kırık dökük... kimi an soluk soluğa, kimi an inanılmayacak zorlukta. Sonu... sonu başından belliydi işte ama sonunu bilerek, acısını hissederek kapılmaz mısınız siz hiç aşkın büyüsüne?"


Gülşah Elikbank'ın kalemini , kelimelere verdiği büyüyü çok sevdim. Zevkle okuyacağınız çok güzel bir aşk hikayesi okumanızı az öncede dediğim gibi kesinlikle öneriyorum.
İlk başlarda Ahmet’le Zeynep’in konuşmaları aşklı meşkli olunca biraz sıkıldım ama sayfalar ilerledikçe birbirlerine aşkla bakan iki sevgilinin birbirinden nefret etmeye çalıştıkları , birbirlerine duydukları aşkı kalplerine gömmeye çalışması okunmaya değerdi.


Kitapta en sevdiğim yerler şüphesiz mektuplardı. Mektupları anlatmaya kelimeler yetersiz kalıyor.
Kitaba üzülerek 4 puan verdim. Sonunda ne olacağı biraz belirsiz kalmış . Gün içinde yayınlayacağım Gülşah Elikbank ile röportajımda kitabın sonunu sordum ve bana heyecanlanmama sebep olan bir cevap verdi.  Sizi de daha fazla heyecanlandırmadan 1-2 saat içinde yayınlayacağım.




Desteklerinden ve ilgilerinden dolayı Yabancı Yayınları’na teşekkürler :)




Benzer Yazılar

0 yorum

Teşekkürler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe