Etkinlik: Yaz Kokulu Kitaplar

7/18/2014 01:38:00 ÖS


Mavi Uçurum'a teşekkürler :)



Uzun süredir blogumda kitap yorumları haricinde farklı şeyler yapmak istiyordum ama bir türlü aklıma fikir gelmiyordu. Sonra yazın çoğu kişinin kitap okuma problemi yaşadığını farkettim ve ben de bu sorunu yaşıyorum. Normalde 2-3 günde bitirebileceğim kitapları bir hafta hatta daha fazla bir sürede bitirmeye başladım. Bu sorunun nedeni hem kitap seçimi hem de tatilin verdiği gevşeklikten kaynaklandığını düşünüyorum. 
İşte bu yüzden hem okurken kafa yormanıza gerek olmayan ve elinizden bırakamayacağını kadar sürükleyici olan kitapları benimle aynı sorunu yaşayanlar ile paylaşmak istedim. 
Eğer sizin de önerileriniz var ise yorum olarak ya da blogunuz üzerinden paylaşarak etkinliğe katılabilirsiniz :)

İlk Defa - Cora Carmack

Sınavdan önce stresimi atmak için okuduğum bir kitaptı ve gerçekten stresimi kısa bir zamanlığına bile olsa almayı başarmıştı. Siz de bu sıcak günlerde okurken keyif alacağınız kitaplar istiyorsanız İlk Defa iyi bir tercih olabilir.


Dublin Caddesi-Samantha Young
Türü içerisinde okuduğum kitaplar arasında sevdiğim tek kitap. Bu türden rahatsız olmuyorsanız ve über yakışıklı diye tasvir ettiğimiz karakterlere vurulmak istiyorsanız Braden size ömür boyu yetecektir. Bu sıcak havalarda okumak istiyorsanız elinize bir yelpaze almayı unutmayın .... :)

Umutsuz - Colleen Hoover
Bu kitapta ne ararsanız var :) Yakışıklı bir erkek , dram , komedi... Umutsuz , kendi türü içerisinde başarılı bulduğum kitaplardan. Daha detaylı yorum için tıklayın.

Travma Sonrası Aşk Çarpması - Anne Eliot
Bu kitabın kalbimdeki yerini hiçbir kitap dolduramaz. Hem blog turumuzun ilk kitabı hem de gerçekten çok güzel bir kitap. Diyelim ki konuyu beğenmediniz-böyle bir ihtimal var mı ?- sırf yazarla kitap hakkında konuşmak için okuyun :) Hem sıcak kanlı hem de dünyalar tatlısı :)

Tatlı Bela - Jamie McGuire
Bu kitabı okumayan kaldı mı ? ''Hem birbirlerini sevsinler hem de sürekli kavga etsinler !!'' dediğiniz bir dönemdeyseniz. Tatlı Bela bu istediğinizi fazlasıyla karşılar :)

Obsidiyen - Jennifer L. Armentrout
Dikkat ! Seriyi değil  sadece ilk kitabı Obsidiyen ! Seriyi ve yazarı seviyordum sonra serinin aşırı uzatıldığını düşünmeye başladım sonra yazarın başka kitabı okudum ve yazardan soğudum. Tabii bu benim fikrim. Obsidiyen hem mizah dolu hem öküz :)

Benim önerilerim bunlar , şimdi sıra sizin önerilerinizi öğrenmede :)




Benzer Yazılar

5 yorum

  1. Obsidiyen, dublin caddesi üzerinden konusursak -cunku onlari okudum- listen tam yazlik olmus.. akıcı ve çerezlik olarak tabir edilen kitaplar.. sıcak yaz gunlerinde okuyucuyu sıkmayacak ve düşündürmeyecek tarzda:-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sıcak günlerde dili ve işleyişi ağır olan kitaplar gerçekten hiç olmuyor :)

      Sil
  2. obsidyen'i okudum ben de , gerçekten güzel:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Obsidiyen tam kafayı dinlemek ve aynı zamanda gülmek için okunacak kitaplardan biri :)

      Sil
  3. kitap çekilişim var beklerim http://cocugumlaeglenirken.blogspot.co.uk/

    YanıtlaSil

Teşekkürler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe