GKK Blog Tur | Uzun Metrajlı Hüzünler - Danielle Steel | Kitap Tanıtım + Yazar Tanıtım + Çekiliş

8/24/2014 11:59:00 ÖÖ





Sayfa Sayısı: 400
Baskı Yılı: 2014
Dili: Türkçe
Yayınevi: Novella
Çevirmen: Bahar Yaldız Çelik
Kitap Kokusu Puanı: Yakında
Hayatı, iskambilden yapılmış bir kule gibiydi; yıkılması için tek bir hamle yeterdi...

Tallie Jones başarılı işlere imza atmış güzel ve ünlü bir Hollywood yapımcısıdır. Sağ kolu ve aynı zamanda en yakın arkadaşı olan asistanı Brigitte'in de onun bu başarısındaki payı büyüktür. Genç kadın mesleğindeki önlenemez yükselişin aksine ilişkilerinde aradığı mutluluğu uzun süre bulamaz. Ancak sonunda, kendisi gibi yönetmen olan sevgilisi Hunt'ın onun için doğru insan olduğuna inanır.

Her şeyin yolunda gittiğini düşündüğü sırada, yeni film için yatırımcının hesap denetimi istemesiyle, Tallie'nin hayatında dönüm noktası olacak gelişmeler yaşanır. Genç kadın ortaya çıkan mali sorunun, değer verdiği bu iki insanla bağlantısının olduğunu öğrendiğinde ise yıkıma uğrar ve kendini aklının ucundan bile geçmeyecek olayların içinde bulur.




Romanları 800 milyondan fazla kopya satmış ve en çok satan roman yazarlar listesinde tüm zamanların en iyi sekizinci en fazla satan yazarı olmuştur. Yazdığı romanlardan 22 tanesi televizyon için uyarlanmıştır. İspanyolca, İngilizce ve Fransızca bilmektedir. Amerika Kütüphanecilik Birliğinin yönetim kurulu başkanlığı yapmıştır.
1986 yılında Guinness Dünya Rekorlarına kitaplarından en aşağı birinin The New York Times listesinde devamlı olarak 225 hafta kalmasından dolayı adını yazdırmıştır. Steel ayrıca genç okuyucuları için toplamda 10 resimli kitap serisi "Max ve Martha"'yı çocukların gerçek hayatta karşı karşıya kaldığı sorunlarına yardımcı olmak amacıyla yazmıştır. Kariyeri boyunca yılda bir kitap yazan Steel, ortalamalarda iki yılda bir kitap çıkaran yazarlardan bu özelliği ile farklı olmuştur. 1973 yılında kariyerine başlamış, 1977 yılından itibaren ise her yıl aralıksız kitap yayınlayan Steel kariyeri boyunca birçok yıl iki ya da üç kitabını aynı yıllar içinde yayınlamıştır. Kariyerini sürdüren, yazdıklarıyla özellikle kadın okurların beğenisini kazanmış yazar 2011 yılında "İyiki Doğdun" adlı kitabını yayınlamıştır. Steel uzun yıllar boyunca ikamet ettiği San Francisco'dan ayrılmış, şu sıralar Paris de yaşamaktadır.
  • Aralık, 2009 California Hall İndüksiyon.
  • New York Presbyterian Hastanesi, Psikiyatri Anabilim Dalı ve Columbia Üniversitesi Tıp Fakültesi, Cornell Tıp Fakültesi, Mayıs 2009 tarihinden itibaren "Ruh Sağlığı Üstün Hizmet Ödülü" (ilk kez bir sivil hekime verilmiştir).
  • San Francisco, Mayıs, 2003 "Üstün Başarı Ödülü".
  • San Francisco Katolik Gençlik Örgütü ve St Mary's Tıp Merkezi, 1999 Kası
    m Üniversitesi'nde Ruhsal rahatsızlığı olan ergen ve çocukların yaşam kalitesini yükseltmeye yönelik girişimlerinden ötürü "Hizmet Gençlik Ödülü".
  • California Psikiyatri Derneği Ruh Sağlığında "Üstün Başarı Ödülü"
  • Amerikan Psikiyatri Derneği "Üstün Hizmet Ödülü"



a Rafflecopter giveaway

Benzer Yazılar

1 yorum

  1. https://www.facebook.com/tubaonde/posts/707007279376641
    https://twitter.com/tubaonde/status/506570559975460864
    bütün şartlar tamam facebook ve twitterda da paylaştım ama yukarıda görünmüyor
    Tuba Önde
    tondeumut@hotmail.com

    YanıtlaSil

Teşekkürler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe