İnadına Edebiyat , İnadına Keçi !

6/04/2014 03:36:00 ÖS


Çağdaş çocuk ve gençlik edebiyatının uzman yayınevi Günışığı Kitaplığı, uzun yıllardır düzenlediği konferans ve seminerlerin içeriklerini yayımlamak amacıyla Keçi edebiyat dergisini hazırladı.
6 aylık ücretsiz bir elektronik dergi olan Keçi’nin her sayısında kapsamlı bir dosya bulunacak. YAZ sayılarında, her ilkbaharda eğitimciler ve kütüphaneciler için düzenlenen Eğitimde Edebiyat Seminerleri’nin; Kış sayılarında ise her sonbaharda düzenlenen edebiyat ve yayıncılık konferansı olan Zeynep Cemali Edebiyat Günü’nün içerikleri yayımlanacak.
Odağına edebiyatı ve insanı alacak dergide, edebiyat ve yayıncılık konferanslarının içeriklerinin yanı sıra, ülke ve dünya çapında düzenlenen kitap fuarlarından yansımalar, edebiyatın usta kalemlerinin değerlendirmeleri ve özellikle de öğrenci ve akademisyenler için kaynak niteliğinde içerikler yer alacak. Okuma kültürümüzü geliştirecek özgün içeriklere de sıklıkla yer verecek olan Keçi, Günışığı Kitaplığı ve genç edebiyat markası ON8’in edebiyat yayıncılığına kazandırdığı nitelikleri ve kazanımları da paylaşacak.
Günışığı Kitaplığı Genel Yayın Yönetmeni Mine Soysal’ın liderliğinde hazırlanan Keçi’nin editörlüğünü genç kalemlerden Halil Türkden üstlendi. Huban Korman’ın grafik tasarımıyla biçimlenen dergiyi okumak için www.keciedebiyat.com adresi ziyaret edilebilir.
Dergiyi okumak için burayı , Keçi'den güncel haberler almak için ise Facebook ve Twitter adreslerini takip edebilirsiniz.

Benzer Yazılar

0 yorum

Teşekkürler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe