GKK Blog Turu - Aşkın Gölgesi - Kitap Tanıtım + Yazar Tanıtım + Tur Takvimi + Çekiliş

4/25/2014 12:02:00 ÖS



Yazar: Gülşah Elikbank
Sayfa Sayısı: 344
Yayım Tarihi: Nisan 2014
Dili: Türkçe
Yayınevi: Yabancı Yayınları
Satın Almak İçin: Kitap Sihirbazı



Gülşah Elikbank’a sormak istediğiniz soruları bana iletin yakında gerçekleştireceğimiz röportaja katkı sağlayın :) 



Edebiyat profesörü ve yazar olan Esma, kocası öldükten sonra kızı Ece ile birlikte Berlin’de yaşamaya başlar. Sürekli annesiyle sorunlar yaşayan on yedi yaşındaki kızı Ece, bir gün bodrumda bir kitap bulur ve o kitapla birlikte annesini hiç tanımadığını fark eder. Bu kitabı bulmasının ardından Ece ve annesi Esma’nın hayatı hiç beklemedikleri şekilde değişecektir.

Gülşah Elikbank’ın kaleme aldığı ve dokuz ülkede yayımlanan romanı Aşkın Gölgesi, aile, arkadaşlık ve aşk üzerine yazılmış, insanın içini ısıtan sıcacık ve etkileyici bir roman.





Gülşah Elikbank 1980 yılında İstanbul’da doğmuş. 1999′da Nazilli Süper Lisesi’ni bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde lisans eğitimini tamamlamış. Marmara Üniversitesi’nde Yönetim ve Çalışma Psikolojisi üzerine Yüksek Lisans Eğitimi yapmış.İstanbul’da yedi yıl bir inşaat ve turizm firmasında üst düzey yöneticilik yapmış. Sonrasında Bodrum’a yerleşerek kendi otelini işletmeye başlamış. Çeşitli dergilerde kitap eleştirmenliği yapıyor. İlk romanı Siyah Nefes. Evli ve Rüya adında bir kızı var.





a Rafflecopter giveaway






Benzer Yazılar

0 yorum

Teşekkürler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe