Book Challenge Tag

10/04/2014 07:24:00 ÖS


Herkese iyi bayramlar :) Bir sürü kitap yorumum okulun açılması nedeniyle birikmiş olsa da tam 4 kişi tarafından etiketlenince yapmamak olmazdı.  Haydi başlayalım. :)


1) İlk Hayranlığım: Açlık Oyunları. İlk seriyi bitirdiğimde her gün kitapları açıp tekrar tekrar okuyordum. Filmini de , film izlemeyi sevmesem bile en az 3 defa izlemişimdir ve bu benim için büyük bir sayı. :D Ama eski hayranlığım devam etmiyor. Eğer sizin devam ediyor ise Ölüm Oyunu kitabını okuduktan sonra büyük ihtimalle devam etmez.






2) Favori Serim: İşte beklediğim soru !! YÜRÜYEN KENTLER. Bu serini mükemmelliği ile ilgili seri yazabilirim, o derece seviyorum. Fazla söze gerek yok. OKUYUN.











3) Favori Kitabım: Golem ve Cin. Kuşkusuz şu ana dek okuduğum en güzel kitaplardan biriydi. Daha fazla bilgiyi ve övgüyü yorumumda bulabilirsiniz.











4) Favori Erkek Karakterim: İşte beni zorlayacak bir soru. Ben erkek karakterleri çok zor seviyorum ya da ilk başta sevdiğim dediklerimi bir zaman sonra adını bile hatırlamıyorum. O yüzden son günlerde okuduğum ve şimdilik favorim olan Caleb Drake diyorum ama dediğim gibi bu her an değişebilir.






5) Favori Bayan Karakterim: Hester Shaw. Bu kadına taparım. Bırakın Caleb'i falan. Seveceksen Hester'ı seveceksin. Favori serim diye bahsettiğim Yürüyen Kentler karakterlerinden biri olan Hester. Kitabın ilk sayfalarından beri gelmiş geçmiş favori kadın karakterim. Neden bu kadar sevdiğimi açıklamayacağım merak edin ve kitabı okuyun. :D










6) Favori Okuma Saatim: Yaz aylarında sabah ve gece okumayı seviyorum. Kışın ya da ben bunu okul varken dersem daha doğru olacak serviste giderken ve akşamları okumayı seviyorum. Bu durum günümün nasıl geçeceği veya nasıl geçtiği ile alakalı olarak çoğunlukla değişiyor.
















Bir de bu tag için 20 kişiyi etiketlemem lazım ama benim tanıdığım 20 tane blogger olmadığı için ve etiketlemek istediklerimin çoğu etiketlendiği için bu sayı biraz az olacak.
Agnes Wood, bidolukitap, Büyülü Ayraç,Kitap Eylemi,Zamska ve Kitap iklimi bloglarını etiketliyorum. Kolay gelsin. ^_^




Benzer Yazılar

8 yorum

  1. 20 miiii? En kısa sürede yaparım ama o kural cıkss :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 20 gerçekten çok fazla. :D Biz en iyisi kafamıza göre takılalım. :)

      Sil
  2. teşekkür ederim , inş yakın zamanda yapmaya çalışacağım:D

    YanıtlaSil
  3. uww yirmi çokmuş ama =) Teşekkürler. Bende yapıcam =)

    YanıtlaSil
  4. Açlık Oyunları okumak istediğim bir seriydi ama filmini izledikten sonra vazgeçtim. Kitabı okumadan filmini izlemem aslında :( Bloğumda senin için bir mim var eğer yapmak istersen:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açlık Oyunları ilk hayranlığım olduğu için popüler olduğu dönem çok fazla takıntılıydım ama şimdi pek de güzel bulmuyorum hele ki Ölüm Oyunu'nu okuduktan sonra. :) Bence okumasan da olur gibi. :) Mimi ise yakın zamanda yapmaya çalışacağım. Çok teşekkürler. :)

      Sil

Teşekkürler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe